Най-нови

Sesamo

Многофункционалната кухня

Кухните Sesamo създават пространства за срещи, прекарване на време заедно, приготвяне на храна и наслаждаване на вкуса и. Изградете оборудваната си кухня с помощта на модулните компоненти, предлагани в различни версии на ламинат, а за нещо наистина оригинално, ги съчетайте с бяло лакирано покритие с висок гланц.

Passion

Passion единствена по рода си

За кухнята на страстта, любимата ви снимка или  произведенията, които най-много са откраднали сърцето ви, са отпечатани на вашата кухня и там остава незаличима, вашата страст или хоби, което ви привлича.

-40%

Ottomano

лв.100.00 лв.60.00

Структура: от масивна дървесина покрит с велур

Седалката: вплетени еластични ремъци

Подплата: полиуретанова пяна и полиестерно влакно

Дамаска: напълно сваляема

Срок на доставка: 10дни

Mimosa

Mango

Когато вашата кухня е вашето вдъхновение

Прекарайте времето си в компанията на дизайн и стил с Mango. Изработена от матиран ламинат цвят матов пепел и в още много различни нюанси, кухнята Mango се отличава с широката гама от функции за всекидневна.

Sole

Sole изгражда важна част от света около вас, слушане на вашите желания, следване на вашите вкусове и удовлетворяване на вашите нужди, благодарение на многото налични опции. Модерната кухня е ваша.

Primavera

Живот и кухня в естествени цветове: съвременният дизайн предпочита меката атмосфера. Благодарение на ламинираното покритие в дървесен ефект в 4 цвята и благодарение на различните си елементи, моделът Primavera може да реализира много индивидуални решения според вашите нужди и желания.

Iside-Regina

Кухните покрити с ламиниранат ефект дърво: стилът е модерен, градски и индустриален.

Препоръчани

Разпродажба

Ottomano
лв.100.00 лв.60.00